Joskus katsoessani peiliin näen varjosi kasvoillani

Murehddin vaann sitä leiriä. Muuten, sovitaan että suuren rakkauteni nimi on Miro, okei? Mietin jo, mitä laittaisin sinne päälle... Ja ootan et näen Miron. Ärsyttää, kkun sillä ei oo galleriassa mitään kunnon kuvia. Sen kasvot alkaa hämärtyä mun mielessä, tiedän vaan et se on hyvän näkönen. (ja mun kaverin nimi sit on tanja x)) tanjaki sano et se on söpö ja hyvännäkönen, ku näki sen ainoan vähänkin tunnistettavan kuvan, mikä sillä joksus oli. Arrrgh! Niinku oon kaikille kertonu, haluisin PUHUU sen kaa. Oikeesti puhuu. Haluisin tietää millanen se on sillä tavalla. Haluisin tietää, mitä se ajattelee, miltä siit tuntuu... ja vittu sanon vittu jos se on sellanen 'emt, iha ok, emt, evvvk'-hemmo. tai no ehk ei evvvk. sellanen jol ei oo mitään mielipiteitä. ne on rasittavia!

Äsken katoin vähän janis joplin-dokkaria, joka tuli telkkarista. En nähny paljoa, mut se oli tosi rohkaisevaa. Siis kun se puhu jotai aitoudesta ja omana itsenään olemisesta (en ala toistaa), eli periaatteessa ihan peruskamaa, mut se oikeesti kosketti mua. ja aloin ajatella. Tajusin pari lausetta, jotka ennen kuulosti pelkältä paskalta. Näin: vasta sitten kun on hyväksynyt itsensä, voi olla muiden kanssa. Tää on se mihin mä päädyin. I mean, sit ku on ihan aito ja just sellanen ku tuntee ite olevansa, ni eihän se haittaa et joku ei diggaa sust, ku tiedät ett et voi olla tosi jos oot jonkin muunlainen. En tiedä osaanko selittää... Että ei tartte hävetä myöskää omia vaatteitaan tai kampausta tai mitään, koska se on ainoo totuus. Sä olisit valhe jos näyttäisit joltain muuta. Ja nyt yritän hyväksyä itseni. Käytän liian isoja olkatoppauksia ratikassa, koska tykkään siitä takista missä ne on! Ja eikse oo niin, et jos tykkäät ittestäs, ni muutki tykkää? käytän lappuhaalareitani, vaikka niis on kaks kertaa liian iso perse. KOSKA TYKKÄÄN NIISTÄ!

Ja tolla otsikolla, I see your shadow on my face, mietin sitä miro-juttua. Et Miro on ain mukana... Että ajattelen sitä, että sen varjo on mussa.

Saaks tähän mitään kuvia? Alla Lucian Freudin Girl With A Kitten, otsikko by Viktor Wynd

simon-sainsbury-bequest-243x330.jpg