Uh. Katoin just Uudenkuun trailerin. Aika laatu -.- siitä tulee ihan paska koko leffasta. Ei ne kumpikaan osaa kauheesti näytellä... Ei ainakaan näytelly ensimmäisessä elokuvassa. Ihan turhan iso hype ja kaikki siitä koko touhusta. Joo, onhan ne kirjat ihan kivaa viihdettä ja silleen, mutta ei ne kyllä mitään mestariteoksia ole. Aika yksipuolista se on, jos niitä neljää pitäisi uudestaan ja uudestaan kahlata läpi. Ei jaaaaaksaaaa. Ja sitten jotkut hehkuttaa maailman parhaiksi, loistaviksi, hurmaaviksi ja ylilaadukkaiksi :D

Tämä siis oli mun näkemys...

Mitäs tässä. Kuljeskelin muropurkin kanssa ulkona. Ostin puseron. Ihan hauskaa tässä, luen rendelliä. Tekis mieli kattoa leffaa... Tai skinsiä.

Ulkona oli tosi pelottavaa kun sato ihan kaatamalla. Olin siellä sateenvarjon kanssa, ja yhtäkkii kun ois salamavalo välähtäny. ISO valo. Katoin just ympärilleni, ku jyrähti... Tosi kovaa... Kuin joku pommi... Loikin aika vikkelästi sisälle, kokonaan märkänä. Olen tosiaan tyytyväinen kun sataa. Tuntuu että Helsingissä ei koskaan sada kunnolla, on vaan pilvistä ja ehkä tihkuttaa joskus, mutta rankkasateet ihan uupuu. Vesi on hieno asia :)


Haluaisin kirjoittaa. Fic vois olla ihan kiva, tai novelli.